СИГУРНОСТ. ДОВЕРЛИВОСТ. ПРОФЕСИОНАЛНОСТ. ЕФИКАСНОСТ..

Трезор Груп е прв и единствен центар за готовина во Македонија, чија основна дејност е подигање, чување, обработка и испорака на готовина од дневни промети на компании.

Компанијата се стреми да биде партнер од доверба за своите клиенти задоволувајќи ги нивните потреби на ефикасен, безбеден и брз начин и да отвора нови можности преку понуди на нови финансиски услуги кои се лесно достапни.Работи посветено на тоа да биде една од најдобрите финансиски институции во нашата земја и регионот.
Целта на компанијата е унапредувањена банкарското работење со примена на техничко знаење уште од првиот ден, работата на искусниот персонал и современата технологијасо цел континуиран квалитет.

Наши услуги

Безбеден транспорт на готовина
Транспортот на дневниот промет од продажните места се врши сообезбедени возила, аго спроведуваат професионалци од компанијата Перпетуумобиле.

Обработка на готовина
Обработкатанапрометотсевршивообезбедени простории според највисоките стандарди за безбедност од страна на стручни лица сертифицирани од НБРМ. Машинитекои се користат за обработка се од реномиран производител, светски лидер за овој тип на машини (Giesecke & Devrient, GMBH, Germany) и се сертифицирани од НБРМ.
Уплата на готовината на вашите сметки
Процесот продолжува со брза уплата на износот од дневниот промет на вашите сметки во деловните банки. Се намалуваат трошоцитеза процесуирање на дневниот промет и тој се чува во сеф со највисока безбедност и заштита.

Дополнителни услуги (во процес на развој)
• Доставување на готовина
 • Обработка на метални пари
 • Доставување на метални пари • Размена на пари од различен апоенски состав • Полнење на банкомати (АТМ) • Чување на вредносни пратки
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial