БЕЗБЕДНА ГОТОВИНА


Повеќе

#1

Безбедносен транспорт

Транспортот на дневниот промет од продажните места се врши сообезбедени возила, аго спроведуваат професионалци од компанијата Перпетуумобиле.

#2

Обработка на готовина

Обработката на прометот се врши во обезбедени простории според највисоките стандарди за безбедност од страна на стручни лица сертифицирани од НБРМ. Машините кои се користат за обработка се од реномиран производител, светски лидер за овој тип на машини (Giesecke & Devrient, GMBH, Germany) и се сертифицирани од НБРМ.

#3

Уплата на готовината на вашите сметки

Процесот продолжува со брза уплата на износот од дневниот промет на вашите сметки во деловни банки. Се намалуваат трошоцитеза процесуирање на дневниот промет и тој се чува во сеф со највисока безбедност и заштита.

#4

Дополнителни услуги (во процес на развој)

• Доставување на готовина
 • Обработка на метални пари
 • Доставување на метални пари • Размена на пари од различен апоенски состав • Полнење на банкомати (АТМ) • Чување на вредносни пратки

ЗОШТО ТРЕЗОР?


Повеќе
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial